top of page

Jag drivs av att utveckla människor och organisationer 

Jag heter Jennie Ljungdahl och jag driver Embla Coach & Consulting AB. 

Jag är uppväxt på en liten ort i Småland där i princip ”alla känner alla” men längtan ut i världen lockade mig tidigt till resebranschen och möten med människor och nya kulturer. Väl hemma och med en universitetsutbildning inom HR har jag nu 20 års erfarenhet av kvalificerat HR arbete i olika roller från specialist, generalist, konsult och chef. Detta från såväl tjänsteföretag som till bygg och tillverkningsindustrin, både i mindre företag och stora globala koncerner. Arbetar du med mig slås du av att jag drivs av att skapa möjligheter och förändring. Tillsammans skapar vi engagemang, motivation och arbetsglädje!
 
Mitt företag är som jag, en mix av det jag kan bäst och tycker mest om.  

- Att stötta andra, privatpersoner eller företag, och skapa hållbar förändring! Mitt ord för detta som barn, då jag blandade och mixade, var att jag ”Embla´de”.
 
År 2022 tog jag steget att bli egen företagare. Samma år vidareutbildade jag mig till Dipl samtalscoach (ICF ackrediterad)  samt Licensierad Stresscoach inom ACT. Jag stöttar på plats inom Kronobergslän och på distans över hela Sverige.
 
Välkommen till Embla!

 

  • LinkedIn
DSC_1696.JPG
bottom of page