top of page

Referenser

Alma Jernberg, Coachklient

Jag är så glad och tacksam över förändringen i mitt liv efter att ha blivit coachad av Jennie! Jennie är en genuin, trygg, klok och rättvis coach. Jag upplever att jag bemöttes med en lyhördhet och stöd i att förstå mitt nuläge och vad för typ av förändring jag behövde i mitt liv, inspiration för att hitta motivationen att göra förändringen, bra verktyg för att sätta förändringen i praktiken och otroligt mycket pepp när jag väl lyckades ta mig närmare mitt önskeläge. Coachningen har resulterat i en ökad känsla av livsglädje och balans för mig, och jag kan varmt rekommendera Jennie till alla som vill unna sig själva det också.

Linnéa Kilhem, Coachklient

Det mest värdefulla för mig i coachningen var att få nya perspektiv på de delar i min vardag som jag skulle ville förändra. Jag lärde mig också mycket om mig själv som person under coachningen. Det var positiv och peppande stämning under våra samtal, jag gick ur samtalen med nytankad energi varje gång. Jennies bästa egenskaper som coach är att hon är väldigt duktig på att lyssna och bekräfta en. Jag kan absolut rekommendera henne!

 

Chef, försvarsmakten, Coachklient

Mest värdefullt för mig i coachingen var att få ordning på tankarna, se positivt och konstruktivt på en situation. Jag ser att jag kom mycket snabbare ur min ganska tråkiga, negativa syn på situationen än jag har gjort från liknande situationer vilket gjorde mig både stark - att jag klarade och positiv. Jennie är inlyssnande, peppande, positiv, hoppfull och glad. Bra med HR-kunskaper. Bra stöd till chefer!! Jag kan absolut rekommendera Jennie. 

Verksamhetschef inom vården, Coachklient

Det mest värdefulla för mig var att jag i en tuff arbetssituation kunde berätta (sätta ord på) hur jag känner och tänker. Även om Jennie konkret inte kan lösa situationen kändes det bra att dela den med någon, också att hon är neutral och kan se det utifrån. Det var bra stämning under coachingen, lätt att prata men också lyssna. Kände aldrig att jag behövde hålla igen och kunde vara öppen. Kändes avslappnat även under tänkande/tysta stunder under samtalet. Jennies bästa egenskaper är att hon är glad och positiv. Uppskattar även tipsen från ”HR- Jennie”. Samtalen har varit ”lagom” pushande med tydliga mål som känns rimliga. Jennie har förmågan att förstå vad jag menar trots att jag kan ha svårt för att sätta ord på det.    

 

Jag kan absolut rekommendera Jennie 😊

Monica Stenström, Sparbanken Rekarne

Det skulle kunna ha varit två tunga dagar med matande av info men Jennie blandade upp ren info med interaktioner, bikupor, quiz och annat vilket gjorde det väldigt lättsamt.

10 v 10 i betyg. 

Arbetsmiljöutbildning för chefer, ledare, skyddsombud

bottom of page